Flyer met passie voor ijs

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 juni 2020

Flyer met passie voor ijs

Natuurlijk, met een flyer kun je de lezer niet laten proeven van alle soorten ijs die je verkoopt. Maar met de juiste fotografie en smaakvolle omschrijvingen kun je mensen zéker verleiden om langs te komen voor een lekker ijsje. Verkoop je ijs? Maak dan een mooie kleurrijke flyer en vertel over je passie, je dromen en jouw ontdekking van de allerlekkerste smaken!

Niets verkoopt beter dan enthousiasme. Als je in je flyer met passie over jouw ijs  vertelt, zijn de lezers sneller geneigd om beter en met meer interesse te lezen. Passie werkt! Enthousiasme, gecombineerd met een goed verhaal is onweerstaanbaar. Ook als je ijs verkoopt en bij iedere smaak een authentiek verhaal hebt!

Flyer betaalt zich terug

Anders dan andere vormen van marketing, worden flyers niet na één blik vergeten. Flyers worden ergens neergelegd waardoor ze in het zicht blijven. Alle smaken ijs die in je huis hebt, worden zo nog een paar keer bekeken. Door de fotografie en prettige teksten krijgen lezers zin om telkens een nieuwe smaak te proberen!

Verspreiden flyer aan huis

Met het verspreiden van flyers bereik je een breed publiek, bijvoorbeeld door de flyers huis aan huis te verspreiden. Je kunt flyers ook verspreiden door ze uit te delen op straat, een beurs of tijdens een event. Wil je flyers laten drukken, denk dan goed na over de manier waarop je ze gaat verspreiden.

Wij denken mee!

Wil je meer informatie over flyers? Daar vertellen we je graag alles over. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.