6 november 2017

Flyer met kerstbomen

Een flyer is een uitstekend communicatiemiddel om de inwoners van jouw dorp of stad te wijzen op jouw kerstbomen. Het belooft een goed jaar te worden voor kerstboomverkopers. De Vereniging Nederlandse Kerstbomenkwekers (VNK) verwacht dit jaar een stijging van de verkoop van echte kerstbomen met 7%. Je kunt daarvan profiteren door tijdig huis aan huis bekend te maken waar je klanten terecht kunnen.

Flyers zijn een makkelijk en voordelig middel om reclame te maken. De boodschap hoeft niet lang te zijn. Vertel in je flyer duidelijk welke boomsoorten en maten je verkoopt. En maak op je flyer duidelijk waar je staat en wat je openingstijden zijn. Wil je wat extra klanten lokken? Bedenk dan een leuke actie! Geef een kop warme chocolademelk cadeau, pof verse kastanjes of verloot een complete versiering voor in de boom!

Flyers verspreiden

De flyers kun je huis aan huis laten verspreiden, lokaal of regionaal. Daarnaast kun je ervoor kiezen om diverse winkelcentra te bezoeken en daar je flyers uit te delen. Misschien wel verkleed als kerstman! Zo weet je zeker dat je boodschap opvalt!

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyer. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com