19 januari 2023

Flyer met Cupido voor Valentijnsdag

Valentijnsdag vraagt om een flyer. Misschien een flyer met een hoofdrol voor Cupido. Cupido is de god van de liefde van de romeinen. Wie door zijn pijl geraakt wordt, wordt verliefd op de eerste de beste die hij of zij tegenkomt. Valentijn en Cupido zijn perfect voor iedere ondernemer die op deze dag van de liefde iets extra’s wil doen voor zijn klanten of gasten.

Valentijnsdag wordt ook in Nederland gevierd. Het is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Als ondernemer kun je daar eenvoudig op inspelen. In je assortiment vind je vast artikelen die goed zouden kunnen scoren bij Valentijnsdag. En heb je een hotel of restaurant dan is een Valentijnsdagmenu of – arrangement zo samengesteld. Kies voor een mooie vormgeving, verleidelijke teksten en laat zien dat je alles ook extra feestelijk verpakt. Zo win jij misschien de liefde van je klanten of gasten!

Activeer de lezer

Behalve aandacht voor de vormgeving en de teksten in je flyer, is het belangrijk dat je het doel van je Valentijndagsflyer voor ogen houdt. Dat is namelijk je omzet een kleine boost geven. Dat betekent dat de lezer natuurlijk ook daadwerkelijk in actie moet komen na het lezen van jouw flyer. Een goede call-to-action is dus nodig om een bezoek aan je zaak te stimuleren.

Flyers verspreiden

Kom je al in stemming? We horen graag wat we voor jou kunnen doen voor Valentijnsdag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com