12 april 2022

Flyer met alle ijssmaken

Een flyer is makkelijk te maken en leuk om te verspreiden. Voor je ijssalon bijvoorbeeld. Zie je het al voor je? Al die mooie foto’s van heerlijke bollen ijs, de mooiste ijscoupes en lachende blije gezichten van jong en oud? Een flyer is ideaal om je (potentiële) klanten alles te vertellen over het ijs dat je verkoopt. En dat is meer dan je denkt!

Over ijs is veel te vertellen, zéker als je het zelf maakt. Vertel in je flyer over vanille uit Madagaskar voor het bolletje vanille-ijs. Leg in je flyer uit waar je de aardbeien haalt voor je aardbeienijs en doe uitgebreid uit de doeken waarom jezelf zo van chocolade ijs houdt. Met een goed verhaal bij iedere smaak, versterk je de beleving bij je ijs. De namen Pêche Melba en Dame Blanche kennen ook een lange geschiedenis, dus wie weet, misschien heb je zelf ook wel een unieke ijscoupe bedacht waarover je iets kunt vertellen in je flyer.

Tekst en beeld in je flyer

Zorg in je flyer voor aantrekkelijke teksten. Niet te lang! Mensen moeten het snel kunnen lezen. En natuurlijk zijn sterke beelden belangrijk. Je moet als het ware zo in de bolletjes ijs in je flyer willen happen. Vrolijke gezichten, van kinderen en volwassen die van jouw ijsjes genieten, versterken het gevoel dat je toch echt snel een keer bij jou een ijsje moet gaan eten!

Flyer maken?

Jij de ijsjes, wij de flyer. Alhoewel, ijsliefhebbers als we zijn, zouden we de rollen ook best weleens om willen draaien. Maar met flyers hebben we toch echt veel meer ervaring. We gaan graag voor je aan de slag. Weten hoe ? Neem vandaag nog contact met ons op, via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com