25 augustus 2022

Flyer als ‘herfsttreatment’ voor je salon

Een mooie flyer kan een echt ‘herfsttreatment’ zijn voor je schoonheidssalon. Met een beauty treatment haal je het beste uit iemands huid. En flyer doet iets soortgelijks: je laat je salon stralen en haalt het beste eruit. Je laat ermee zien wat jouw schoonheidssalon voor mannen en vrouwen kan betekenen en je boost gelijktijdig je eigen omzet. Een flyer is eenvoudig te maken. Bedenk welke behandelingen jij wil promoten in de herfstperiode en ga aan de slag!

De herfst vraagt om specifieke schoonheidsbehandelingen, die mensen helpen om dit gure jaargetijde mooi en gezond door te komen. Kies voor een flyer om je klanten te inspireren. Kortom: profiteer van de herfst in je schoonheidssalon!

Aan de slag met je herfst flyer!

Jij weet alles van schoonheidsbehandelingen. Wij van het maken van flyers. Denk aan mooie fotografie en aan pakkende teksten.

  1. Kies een pakkende kop
    Het succes van je herfstflyer start met een goede kop. Een sterke kop spreekt je klanten aan, maakt hen nieuwsgierig of doet een belofte.
  2. Wek interesse
    Met de kop heb je de aandacht getrokken. Nu is het belangrijk die vast te houden! Bedenk waar je klant gevoelig voor is en speel daarop in.
  3. Overtuig en voeg waarde toe
    In deze laatste stap trek je de lezer over de streep. Dit doe je door extra voordelen te noemen. Je geeft daarbij antwoord op de vraag: waarom zou ik dit doen? Houd het simpel, kort en krachtig.

Meer weten over herfst flyers?

Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com