4 juli 2023

Festivalzomer vraagt om flyers

De zomer is aangebroken; hét seizoen van festivals. In het hele land worden festivals georganiseerd. Soms groot, met een landelijke uitstraling, soms klein met een reikwijdte die vooral regionaal of lokaal is. Een flyer is hét medium om bekendheid te geven aan jouw festival. Of kies voor een flyer om het dagprogramma te delen met de festivalgangers.

Eén van de voordelen van een flyer is dat je deze altijd en overal kunt verspreiden! Jij hebt zelf de touwtjes in handen en bepaalt dus ook zelf wie jouw flyer ontvangt. Flyeren op een drukke weekmarkt is effectiever dan in een rustige winkelstraat. En flyers verspreiden in een postcodegebied met veel jonge mensen zal meer resultaat opleveren dan in een wijk waar vooral senioren wonen. Bij Verspreiden.com kun je precies aangeven wanneer en in welke postcodegebieden jouw festival flyer verspreid moet worden. Perfect! Zo ga je zo effectief mogelijk met je reclame budget om.

Flyers hebben impact

De flyer wordt soms gezien als een ‘oubollig’ marketinginstrument. Maar vergis je niet: flyeren heeft wel degelijk impact. Als je het goed doet, breng je jouw festival met een flyer juist onder de aandacht van jouw specifieke doelgroep!

Bestel je festival flyer nú!

Je festival flyer kun je heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Daar regel je ook super makkelijk de verspreiding ervan.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com