Eindejaarsmailing: de eindsprint voor je omzet

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

6 november 2018

Eindejaarsmailing: de eindsprint voor je omzet

Met direct mail bereik je (toekomstige) klanten op een makkelijke en directe manier. En nu de dagen korter worden, duurt het niet lang meer of we sluiten 2018 af. Op het gebied van direct mail betekent dit dat het weer tijd wordt voor de eindejaarsmailing.

Met een eindejaarsmailing sluit je het jaar goed af. Stuur klanten, relaties of werknemers een originele direct mail met daarin een dankwoordje of terugblik op het afgelopen jaar. Of gebruik de direct mail juist om vooruit te kijken of een nieuwjaarswens te doen.

Val op

Zorg ervoor dat jouw eindejaarsmailing opvalt. Stuur dus geen e-mail, die verdwijnt tussen tientallen vergelijkbare mails. Kies voor een eindejaarsmailing van papier die direct in de brievenbus valt. Dit valt op en versterkt de relatie met klanten en zakenrelaties. Bovendien kan een direct mail ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog een eindsprint maakt wat betreft omzet. Verspreid met eenĀ opvallende direct mailĀ bijvoorbeeld een eindejaar aanbieding of vraag of je klanten jouw bedrijf willen aanbevelen bij vrienden.

Personaliseer

Vergeet je direct mail niet te personaliseren. Juist door iemand gericht aan te schrijven (juiste naam, juiste titel) kom je direct binnen. Jouw beste wensen of Bedankje voor het succesvolle jaar maken minder tot geen indruk als je direct mail niet gepersonaliseerd is.

Begin op tijd

Misschien denk je dat het einde van het jaar nog wel even duurt, maar zorg ervoor dat je op tijd begint met het opstellen van een concept en een ontwerp voor jouw eindejaarsmailing. Sluit het jaar goed af, of maak een vliegende start: een goede eindejaarsmailing kan het verschil maken.

Meer weten?

Verspreiden.com kan jouw eindejaarsmailing vormgeven, drukken en verspreiden. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen