Eigen papieren magazine voor Netflix

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

7 mei 2019

Eigen papieren magazine voor Netflix

Je kent ze vast wel: bedrijfsbladen, corporate magazine en relatiemagazines. Eigenlijk zie je ze weer steeds vaker, want dit soort magazines is in trek. Ook bij Netflix! Deze populaire streamingdienst werkt aan een magazine op papier. De eerste editie, met de werktitel ‘Wide’, zou in juni moeten verschijnen in de aanloop naar de Emmy Awards.

 

Volgens de kenners telt het magazine maar liefst 100 pagina’s. Daarin vind je interviews en essays over de films en series van Netflix. Met het magazine hoopt Netflix haar aanbod onder de aandacht te brengen bij nieuwe potentiële abonnees. Verder aast het bedrijf op talentvolle mensen die voor het bedrijf zouden willen werken.

Relatiemagazine

Een magazine zoals Netflix die in de pen heeft, kun je enigszins vergelijken met een nieuwsbrief. Maar een magazine biedt natuurlijk veel meer ruimte voor achtergronden en detailinformatie. Verder worden deze magazines gedurende een langere periode verspreid en bewaard en is de uitstraling super professioneel. Corporate magazines of relatiemagazines bieden je alle ruimte om je bedrijf te positioneren. Dat is interessant voor je klanten en versterkt het gevoel van trots bij je medewerkers. En last but not least, een dergelijk magazine biedt ook exposure voor je belangrijkste toeleveranciers.

Van A tot Z

Wil je meer informatie over het maken van relatiemagazines? Daarover kunnen we je alles vertellen. Samen gaan we op zoek naar een succesvolle invulling van het magazine. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Bron