10 december 2018

Eigen magazine voor buitenwinkelketen

Een papieren magazine, hiermee breidt buitenwinkelketen Bever haar crossmediale contentstrategie. Het magazine met de naam Buitentijd verschijnt vier keer per jaar.


Via alle kanalen

Aan Adformatie legt Rutger Houweling, head of content bij Bever, uit waarom: “Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te motiveren naar buiten te gaan en ervoor te zorgen dat ze daar een mooie tijd doorbrengen. Via al onze kanalen dragen wij deze boodschap uit. Maar in plaats van te zenden, zoeken we heel bewust de interactie op. We willen inspireren en activeren, op iedere mogelijke manier. Dat doen we op onze blog, met onze videoproducties en nu ook offline in het magazine. We laten zien dat tekst, video en muziek naadloos in elkaar kunnen overvloeien, zowel in print als online.”

Seizoenen

‘Buitentijd’ verschijnt vier keer per jaar. De inhoud wisselt mee met de seizoenen. In de eerste uitgave staat onder andere een interview met 3 op Reis-presentatrice Nienke de la Rive Box, deelt programmamaker Floris Kortie zijn liefde voor buiten, klassieke muziek en zijn speciaal voor Buitentijd samengestelde Spotify-playlist. Het magazine staat verder vol met ’tips en tricks om deze winter optimaal en veilig te genieten’.

Grote printoplage

Met een printoplage van 450.000 is Buitentijd het grootste outdoormagazine van Nederland, stelt Houweling in een interview met Nederlands Medianieuws.250.000 exemplaren worden naar zogenoemde look-a-likes van Bever’s vaste klanten verstuurd en 50.000 exemplaren komen op sport- en horecagelegenheden in de grote Nederlandse steden te liggen. Het magazine is gratis mee te nemen bij de Bever-winkels en het wordt meegestuurd met elke webshop-levering.

Ook een magazine maken?

Wij hebben volop ervaring met ontwikkelen, maken en verspreiden van magazines. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com