Eigen magazine voor buitenwinkelketen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

10 december 2018

Eigen magazine voor buitenwinkelketen

Een papieren magazine, hiermee breidt buitenwinkelketen Bever haar crossmediale contentstrategie. Het magazine met de naam Buitentijd verschijnt vier keer per jaar.


Via alle kanalen

AanĀ AdformatieĀ legt RutgerĀ Houweling, head of content bij Bever, uit waarom: ā€œOns doel is om zo veel mogelijk mensen te motiveren naarĀ buiten te gaan en ervoor te zorgen dat ze daar een mooie tijd doorbrengen. Via al onze kanalenĀ dragen wij deze boodschap uit. Maar in plaats van te zenden, zoeken we heel bewust de interactieĀ op. We willen inspireren en activeren, op iedere mogelijke manier. Dat doen we op onze blog, metĀ onze videoproducties en nu ook offline in het magazine. We laten zien dat tekst, video en muziekĀ naadloos in elkaar kunnen overvloeien, zowel in print als online.ā€

Seizoenen

ā€˜Buitentijdā€™ verschijnt vier keer per jaar. De inhoud wisselt mee met de seizoenen. In de eersteĀ uitgave staat onderĀ andere een interview met 3 op Reis-presentatrice Nienke de la Rive Box, deelt programmamaker Floris Kortie zijn liefde voor buiten, klassiekeĀ muziek en zijn speciaal voor Buitentijd samengestelde Spotify-playlist. Het magazine staat verder vol met ‘tips en tricks om deze winter optimaal en veilig te genieten’.

Grote printoplage

Met een printoplage van 450.000 is BuitentijdĀ het grootste outdoormagazine van Nederland, stelt Houweling in een interview metĀ Nederlands Medianieuws.250.000 exemplaren worden naar zogenoemde look-a-likes van Beverā€™s vaste klanten verstuurd en 50.000 exemplaren komen op sport- en horecagelegenheden in de grote Nederlandse steden te liggen. Het magazine is gratis mee te nemen bij de Bever-winkels en het wordt meegestuurd met elke webshop-levering.

Ook een magazine maken?

Wij hebben volop ervaring met ontwikkelen, maken en verspreiden van magazines. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.