3 januari 2023

Een nieuw jaar om op in te haken

Januari is voor veel ondernemers de maand om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Hoe ga je communiceren met je klanten, welke media gebruik je daarvoor en wat ga je communiceren. Zeker online communicatie maakt het mogelijk om in te haken op bijzondere of ludieke (feest)dagen. Er zijn tal van inhaakkalenders beschikbaar. Kies de leukste dagen nu al en bereid je online banner campagne tijdig voor!

Met online banners kom je online in beeld bij jouw (potentiële) klanten. Als je zorgt voor aansprekende en prikkelende content kun je deze bezoekers ertoe aanzetten om op jouw banner te klikken. Zo komen ze terecht op jouw website of landingspagina. Op deze manier is een online bannercampagne een handig middel om mensen naar voor jouw website te leiden.

Aanhakers slim kiezen

Natuurlijk weet je zelf het beste wat bij jouw bedrijf en jouw doelgroep past. Als je een speelgoedwinkel hebt, kun je misschien nog iets met de Winnie de Poeh dag (18 januari). Heb je een restaurant is de Frozen Yoghurt Dag (6 februari) misschien leuk om aan te haken en heb je een bar kies dan voor de Margaritadag (22 februari). De inhaakdagen die je gebruikt, moeten aansluiten bij je boodschap. Bedenk ook hoe je voor een klik gaat zorgen. Met andere woorden, met welke prikkelende boodschap verleid je de internetgebruiker?

Aan de slag?

Wij hebben volop ervaring met het creëren en opzetten van online bannercampagnes om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Zullen we aan de slag gaan? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl. Een online bannercampagne bestel je ook heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com