4 november 2015

Een makelaarskrant is effectief

Huis-aan-huis verspreiden van een makelaarskrant is een bijzonder effectieve manier om mensen te bereiken. Zelfs wie niet direct op zoek is naar een woning, bladert graag met plezier langs de vele woningen, achtergrondverhalen en advertenties.

Veel mensen waarderen het huis aan huis verspreiden van een makelaarskrant. Ruim de helft van alle Nederlanders vindt het leuk en ervaart het als ontspannen om een folder te lezen. Dat geldt dus zeker ook voor makelaarskranten. Deze zijn handig en informatief.

Informatief

De inhoud van de makelaarskrant die je huis aan huis verspreidt, wisselt bij voorkeur verschillende soorten artikelen af. Natuurlijk presenteer je hierin het actuele woningaanbod van woningen die te koop zijn en woningen die te huur zijn. Een makelaarskrant geeft daarnaast ook artikelen met relevante informatie rondom het thema wonen, bouwen, verbouwen en inrichten. Ook in een makelaarskrant horen advertenties. De adverteerders in de makelaarskrant profiteren mee van de huis-aan-huis verspreiding en de animo waarmee ontvangers door de krant bladeren en artikelen lezen.

Aandachtspunten makelaarskrant verspreiden

Huis aan huis verspreiden kan op verschillende manier plaatsen vinden. Belangrijke aandachtspunten zijn onder andere:

  • Zorg voor een mooie en kleurrijke lay-out
  • Kies voor professionele foto’s
  • Maak werk van een interessante inhoud
  • Makelaarskrant wordt gelezen door een brede lezersgroep
  • Separate verspreiding zorgt voor veel aandacht
  • Scherpe tarieven voor verspreiding makelaarskrant

Wil je meer weten over de verspreiding van een makelaarskrant in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com