14 december 2022

Een kaartje hoort bij kerst

Een kaartje met kerst is voor veel mensen onmisbaar. Zo is bijna twee derde van de Nederlanders is van plan dit jaar kerstkaarten te versturen. Ook als ondernemer kun je kerstkaarten versturen. Via een slimme direct mail campagne bereik je precies de mensen die je wilt bereiken. Met een kerstkaart bezorg je een goed gevoel.

PostNL deed onderzoek naar kerstkaarten onder ruim duizend Nederlanders van 18 jaar en ouder. Ruim 75 procent van Nederlanders krijgt bij het ontvangen van een kaartje een goed gevoel. Dat blijkt in deze periode hard nodig, want 1 op de 8 mensen geeft aan zich eenzaam te voelen rond de feestdagen. We versturen een kerstkaart vooral om te laten weten dat we aan iemand denken tijdens de feestdagen.

Kerstkaart van jouw bedrijf

Het is natuurlijk super leuk als je dat goede gevoel kunt koppelen aan jouw bedrijf. Moeilijk en duur is het niet! Je kunt een mooie kerstkaart voor je bedrijf laten maken en deze door een specialist laten verspreiden, zoals Verspreiden.com. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een goed adressenbestand van je klanten. Of, als je kiest voor huis-aan-huis verspreiding, de postcodegebieden waar je kerstkaart wilt laten bezorgen.

Kerstkaart versturen?

Bij Verspreiden.com zijn we goed in direct mail campagnes. Zullen we jouw kerstkaarten verspreiden? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com