26 mei 2021

Een folder prikkelt de zintuigen

Een folder is een ideale aanvulling op de informatie die klanten online kunnen vinden. De informatie van een folder komt vrijwel zonder afleiding binnen bij de lezer. Het belang om iets fysieks mee te geven, bijvoorbeeld tijdens een verkoopgesprek, is ook om een andere reden belangrijk.

Een folder is een goede aanvulling op je online marketingactiviteiten, omdat het de informatie helder en zonder afleiding overbrengt. Bovendien spreekt een folder, net als andere geprinte media, meer zintuigen aan dan bijvoorbeeld een website. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen op instinctief niveau waarde toekennen aan een fysieke aanwezigheid. Dit betekent dat ‘iets in de handen hebben’ meer gewaardeerd wordt dan alleen een verwijzing naar digitale informatie. Een website ervaar je vooral met je ogen, terwijl een folder daarnaast ook een fysieke betekenis heeft. Juist bij een verkoopgesprek biedt dit je de kans om via een folder iets fysieks mee te geven. Een folder die inspringt op mogelijke klantvragen of een verwijzing naar contactinformatie.

Rondzwervende folders

Een bijkomend voordeel van een fysieke folder is dat deze nog weleens kunnen gaan rondzwerven. Een folder, die achtergelaten wordt op een kantoor, vergaderruimte of trein kan door toeval ineens bij de juiste persoon terechtkomen.

Folder maken?

Wij maken graag een folder voor jou. Zullen we eens praten? We leggen je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen! Bel daarom vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com