5 mei 2022

Een brochure; waarom eigenlijk?

Een brochure? Sommige mensen halen er bijna hun neus voor op, alsof het oud en ouderwets is. Niets is minder waar! Juist in deze digitale wereld bewijzen brochures regelmatig hun meerwaarde. Kijk maar eens in je eigen brievenbus. Nog steeds kiezen tal van retailers voor folders en brochures. We vertellen je graag waarom bij bepaalde gelegenheden en situaties brochures bijzonder geschikt zijn.

Een brochure versterkt persoonlijk contact

Het aanbieden van een brochure is een mooie afsluiter van een persoonlijke afspraak. Zo kun je de aandacht van je gesprekspartner nog wat langer vasthouden en heb je een aanleiding om nadien nog eens contact op te nemen. De klant de brochure nog eens op zijn gemak bekijken en mogelijk aan iemand anders doorgeven. Dat geldt trouwens ook voor een telefoongesprek. Na afloop is een kleine moeite om een brochure op te studeren, eventueel met een persoonlijk berichtje erbij.

Een brochure is onmisbaar voor beurs of event

Perfect om mee te geven na een bezoek aan je beursstand of bij de uitgang van een event: de brochure. Gewoon omdat iedereen daarin nog eens op het gemak kan doorlezen wat jij al hebt verteld. Reken maar dat de informatie zo blijft hangen.
Veel mensen kunnen zich beter in de materie verdiepen door te lezen op papier. Je houdt makkelijker het overzicht dan al klikkend op het internet. Trouwens, iedereen die regelmatig op beurzen of op events staat, weet dat de bezoekers niet alleen een praatje willen maken maar ook graag brochures willen meenemen.

Met een brochure bereik je mensen die je niet digitaal bereikt

Valt het jou ook op? In musea, concertzalen, gemeentehuizen, toeristische diensten, scholen zie je vaak grote displays gevuld met tientallen brochures. Brochures, in combinatie met de juiste plek om ze te verspreiden, zijn zo een uitstekend middel om mensen te bereiken die je via het internet niet kunt bereiken.

Aan de slag met jouw brochure?

We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com