11 augustus 2022

Duik in een flyer

Mag het wat drukker worden in je zwembad, zwemschool of subtropisch zwemparadijs? Duik dan eens in de mogelijkheden van een flyer. Met een flyer breng je inwoners en eventuele toeristen op de hoogte van de openingstijden, zwemlessen en evenementen zoals de jaarlijkse Zwemvierdaagse.

Dat zwemmen leuk en gezond is weten we misschien wel allemaal. Toch is het belangrijk om die boodschap af en toe over te brengen. Dat kan heel goed met een flyer. Daarin kun je alles vertellen over de mogelijkheden in jouw zwembad, zwemschool of subtropisch zwemparadijs. Naast de openingstijden, kun je in de flyer vermelden welke mogelijkheden er zijn voor zwemles. Ook eventuele extra activiteiten verdienen de aandacht zoals de Zwemvierdaagse of evenementen zoals discozwemmen of zwemfeestjes.

Flyer maken

Een flyer kun je relatief eenvoudig maken. Een flyer bestaat uit één vel papier met daarop op overzichtelijke manier enkele tekstblokken en illustraties of foto’s. Maak het niet ingewikkeld; juist in alle eenvoud doet een flyer uitstekend zijn werk.

Verspreiden

Je kunt flyers heel gericht laten verspreiden in specifieke postcodegebieden. Vergeet niet de campings en vakantieparken in jouw omgeving mee te nemen. Ongetwijfeld verblijven daar gezinnen met kinderen, die graag een dagje komen zwemmen in jouw zwembad. Met de juiste flyer trek je ze over de streep!

Klaar voor de start?

Wij wel! Wij duiken graag in jouw flyer. Weten hoe? Neem dan eens contact met ons op: Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com