10 maart 2020

Drukwerk, lekker vintage?

Eerlijk gezegd schrokken we best toen we een ondernemer op internet zijn mailing aankondigde al lekker vintage. Hoezo vintage? Drukwerk is in toenemende mate populair. Logisch, met mailboxen die volstromen, is post in de brievenbus post die er werkelijk toedoet. We durven te wedden dat deze ondernemer versteld zal staan van de impact van zijn direct mail. Niks vintage dus, drukwerk is helemaal van nu!

De brievenbus is hoe langer hoe meer een exclusief marketingkanaal. Persoonlijk geadresseerde direct mail wekt nieuwsgierigheid op. Onderzoek toont aan dat dat 57% van de Nederlanders naar de persoonlijke aanbiedingen in een direct mail bekijkt. Dit percentage is bij e-mail slechts 43%. In vergelijking met een persoonlijke aanbieding van bedrijven via e-mail en een bericht op social media, krijgt een persoonlijke aanbieding via de post ook langer de aandacht van consumenten. Direct mail wordt vaker goed bekeken en doorgelezen. 51% van de Nederlanders bekijkt een direct mail op zoek naar een aanbieding of andere relevante inhoud. 32% zegt een aanbieding via direct mail aandachtig door te lezen.

Direct mail versturen?

De kracht van de brievenbus inzetten voor jouw bedrijf? Dat doen we graag. En goed! Neem contact op met Verspreiden.com,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com