3 juni 2024

Doelgroepverkenning voor tweede helft

Halverwege het jaar maken veel bedrijven de balans op. Financieel, maar ook commercieel en marketingtechnisch. Hoe pakten de verschillende uitingen uit en wat kan er beter? Misschien vraag je je af of je wel de juiste mensen bereikt. Adressen genoeg, maar vallen jouw reclame-uitingen wel in de juiste brievenbus. Ons platform biedt je daarvoor een gratis service, namelijk de doelgroepverkenning!

Geweldig, je hebt in de loop der jaren een grote hoeveelheid adressen van klanten verzameld. Maar steeds een direct mail sturen naar deze complete groep kost best wat geld. Bovendien, behoren al die adressen nog wel echt tot jouw doelgroep? Het kan handig zijn om te weten wie jouw belangrijkste doelgroep vormen. Dan kun je namelijk de juiste mensen (met de grootste scoringskans) heel gericht gaan benaderen.

Gratis analyse van je klantenbestand
Voor onze doelgroepverkenning maken we een analyse van je huidige klantenbestand. Dat gaat heel eenvoudig! Je kunt daarvoor het adressenbestand van jouw klanten uploaden. Binnen een half uur ontvang je dan informatie over de top 5 hoofdsegmenten en de top 5 subsegmenten die in je klantenbestand vertegenwoordigd zijn. Met die informatie op zak kun je makkelijk zelf een direct mail samenstellen en gericht de doelgroep bereiken die bij jouw bedrijf past. De kans is groot dat je daarmee in de tweede helft van het jaar een stuk beter gaat scoren met je direct mail!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com