25 juni 2019

Doe eens een cadeautje in de brievenbus

Natuurlijk zijn nieuwe klanten belangrijk, maar je bestaande klanten ook! Bestaande en trouwe klanten zijn namelijk verantwoordelijk voor het grootste deel van je omzet. Met kleine, opvallende cadeautjes in de brievenbus bind je je klanten en stimuleer je ze om nóg een aankoop te doen!  Net als in iedere andere relatie, zijn waardering en aandacht belangrijk. Doe daarom eens aan een cadeautje in de brievenbus.

Wat kun je geven? We doen je graag een paar suggesties.

  • Korting:
    Je kunt bijvoorbeeld na deeerste aankoop een kaartje opsturen met daarop een kortingsactie voor de volgende aankoop.
  • Relatiegeschenken:
    Relatiegeschenken scoren altijd! Een pen, kalender, notitieblok of een opvallende verwijzing naar jouw bedrijf, slogan of bedrijfsnaam vallen zeker op. Is het een gebruiksvoorwerp dat je klant kan gebruiken, dan blijft hij jouw bedrijfsnaam bovendien dagelijks terugzien.
  • Verjaardagscadeautje: 
    Zorg dat je een klant- en/of relatiesysteem hebt. Vraag nieuwe klanten hun gegevens achter te laten. Met een verjaardag kun je een kaart sturen met daarop een aantrekkelijke verjaardagsaanbieding.
  • Goed doel:

Koppel de verjaardag van je bedrijf aan een of meerdere goede doelen. Verstuur verjaardagskaarten naar je klanten en laat hen kiezen welke organisatie een donatie krijgt. Dat is twee keer raak, want natuurlijk is het overhandigen van de cheque een persbericht voor de lokale krant waard.

Wij verzorgen het graag!

Het versturen van een direct mail met cadeautjes verdient extra zorg en aandacht. Wij leggen je graag onze werkwijze uit. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com