Doe een relatiemagazine bij het kerstpakket

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

11 oktober 2019

Doe een relatiemagazine bij het kerstpakket

Relatiemagazines zorgen voor meer loyaliteit, merkbewustheid, binding en vertrouwen bij je klanten en je medewerkers. Uit onderzoek blijkt dat mensen relatiemagazines vaak beter waarderen dan publieksbladen. Goed om te weten! Kerst is een leuke aanleiding om met een eigen relatiemagazine uit te pakken. Bijvoorbeeld bij het jaarlijkse kerstpakket dat je klanten en/of medewerkers aanbiedt!

 

Het relatiemagazine (ook wel sponsored magazine of customer magazine genoemd) hoort zonder meer thuis in een gedegen content marketing middelenmix! Uit verschillende Britse en Nederlandse onderzoeken naar de effectiviteit van relatiemagazines blijkt dat het relatiemagazine juist nu een krachtige marketingtool is. Belangrijkste uitkomst van de onderzoeken: een relatiemagazine realiseert een gemiddelde leesduur van maar liefst 25 minuten, bereikt een hoog aantal meelezers en wordt langere tijd bewaard. Ook wordt het relatiemagazine niet gezien als ongevraagde direct mail, maar als relevante communicatie-uiting.

Neem een voorbeeld aan AH

Er zijn genoeg goede voorbeelden van relatiemagazines. De bekendste is waarschijnlijk Allerhande van Albert Heijn. Hierin vind je, naast producten van deze supermarkt, ook interessante reportages, interviews en recepten. Zeker met de kerstdagen is dit een zeer geliefd magazine!  Ook andere grote merken verspreiden relatiemagazines en zeker niet alleen supermarkten. Klanten en/of medewerkers lezen zo’n blad niet alleen, ze bewaren het ook. Het is, nog steeds, een fantastisch visitekaartje voor je merk.

Samenwerken aan jouw relatiemagazine

We maken een relatiemagazine graag samen met jou! Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op: telefoon 0113 700 212 of e-mail: support@verspreiden.com. We horen graag van je!