2 februari 2021

Doe als Miljuschka: maak een magazine

Na een printmagazine voor ‘influencer’ Monica Geuze introduceert nu ook presentatrice en culinair expert Miljuschka Witzenhausen een eigen magazine. De 160 pagina’s dikke glossy verschijnt eenmalig en is alleen via de website van de maakster te bestellen. Volg het voorbeeld van deze dames en kies voor een magazine van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld gericht op je medewerkers of bedoeld voor bestaande en nieuwe klanten. Zeker weten dat je daarmee de relatie versterkt.

Miljuschaka presenteert programma’s over eten voor RTL en 24kitchen, is culinair expert bij RTL Boulevard, is actief op Instagram en maakt ook kookboeken. Nu voegt ze daar een eigen magazine aan toe. Ze kiest voor meerdere thema’s, persoonlijke verhalen en unieke fotografie. Maar de basis is en blijft eten.

Inhoud van een magazine

Ze geeft hiermee een fantastische opsomming voor de inhoud van het magazine van jouw bedrijf. De basis is de business waarin je actief bent, zoals in haar geval eten. Van daaruit kun je verschillende thema’s belichten aan de hand van verschillende onderwerpen en gesprekspartners. Om het magazine luchtig te houden zijn persoonlijke verhalen onmisbaar. Met een goede fotograaf trek je de lezer als het ware jouw magazine in.

Wij maken zulke magazines!

Magazines als deze maken en verspreiden wij graag. We kunnen op ieder moment instappen. Voor het drukwerk, het ontwerp of bijvoorbeeld alleen de verspreiding. Zullen we eens praten? We leggen je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen! Bel daarom vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

 

 

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com