9 juni 2022

Doe aan marketing in de winkelstraat

Valt jet je op? Ook in de winkelstraat wordt aan marketing gedaan. Logisch eigenlijk, want de voorbij wandelende mensen hebben voldoende tijd om hun ogen de kost te geven. Het is daarom een slimme keuze van winkeliers om ook in het straatbeeld zichtbaar te zijn. Want, straatmarketing werkt!

Natuurlijk, online ligt de wereld aan je voeten, maar niet iedereen neemt de moeite om direct jouw website te bekijken. Met gedrukte marketing op straat kun je je zelf in de kijker spelen. Immers, een flyer of een banner zijn altijd zichtbaar voor de lokale bevolking die baat heeft bij jouw bedrijf. Daar komt bij dat het tastbare gevoel van een flyer, coupon, banners, promotie drukwerk of een andere vorm van tastbare reclame een sterkere impact heeft dan online uitingen. Gedrukte folders of brochures worden opvallend vaak bekeken en beoordeeld, zelfs als deze later worden weggegooid.  Wil je dus opvallen en een connectie maken maken met jouw doelgroep, dan is het drukken van banners een goede investering. Daarmee positioneer je jouw merk direct in de winkelstraat.

Leg de link met online

Natuurlijk kun je met je gedrukte reclamemateriaal een link leggen met jouw online activiteiten. Gedrukte media kunnen bijvoorbeeld zorgen voor extra verdieping. Ook kunnen gedrukte advertenties verwijzen naar jouw website en social media kanalen. Als je fysieke en online media samen weet te gebruiken worden je marketing inspanningen een stuk effectiever.

Meer weten over straatmarketing?

Interesse in de mogelijkheden van straatmarketing? We praten je graag bij! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com