27 september 2021

Dirk’s folder is de beste

De favoriete folders zijn weer beoordeeld. De verkiezing ‘Beste Folder Award’ is jaarlijks terugkerend evenement. Daarbij beoordelen de lezers de folders van hun voorkeur. Opnieuw werd ‘Dirk’ de overall winnaar.

Bij het beoordelen van de papieren folders stonden aspecten als ‘lokaal’ en ‘overzichtelijk’ centraal.  Ook waren er vragen over het leesgedrag, zoals hoe vaak lees je de folder en doe je een aankoop naar aanleiding van het bekijken van de folder? Consumenten beoordelen de papieren folders gemiddeld beter dan de online folders, vooral als het op leesgedrag aankomt.

Gek op folders

De papieren folder is onverminderd populair. Nederlanders zijn gek op folders. De papieren folder verleidt mensen tot een bezoek aan de winkel. Deze folder blijkt de afgelopen jaren te zorgen voor de meeste aanloop naar fysieke winkels. Meer dan de helft van de ondervraagden (63%) geeft aan dat de papieren folder een aankoop in een fysieke winkel stimuleert. Voor online folders is de stimulans om online of fysiek te kopen kleiner.

Folder maken en verspreiden?

Dat doen we dagelijks! Weten hoe we dat voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com