9 april 2021

Direct mail voor winkelen op afspraak

Wie een goed adressenbestand van zijn of haar klanten heeft, kan deze gebruiken voor het versturen van direct mail. Nodig je klanten uit om juist nu een afspraak te maken om te komen winkelen. Overtuig je klant om te komen door te vertellen over je nieuwe collectie, mooie acties, gezellige ontvangst of gewoon omdat je ze gemist hebt!

Winkelen op afspraak is voor iedereen nieuw en vreemd. Voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw klanten. Misschien ervaren ze een drempel om te komen. Probeer die drempel te verkleinen door ze met een direct mail persoonlijk aan te spreken. Vertel over hoe je ze gemist hebt. Dat je winkel vol staat met een nieuwe collectie of een up to date assortiment en leg uit dat ieder bezoek vrijblijvend is.

Spelregels winkelen

Je kunt de direct mail gebruiken om de winkel spelregels uit te leggen en te vertellen hoe jouw klanten een afspraak kunnen maken. Maak dat extra makkelijk en aantrekkelijk. In feite moet alles in jouw communicatie erop gericht zijn om jouw klanten te verleiden om een afspraak te maken.

Direct mail versturen

Bij Verspreiden.com zijn we sterk in het maken, drukken en verspreiden van direct mail. Daarmee helpen we je dus graag! Laat maar weten wat we voor jou kunnen doen en we gaan aan de slag! Neem daarom vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com