2 mei 2019

Direct mail voor jouw ondernemersvereniging

Direct mail kan een uitstekende manier zijn om met (potentiële) leden van jouw ondernemersvereniging in contact te komen. Direct mail is een ideale manier om mensen te benaderen en te informeren over jouw ideeën en plannen voor de ondernemersvereniging én om nieuwe leden te werven.

 

Bepaal je doelgroep

Bedenk vooraf welke ondernemers je wilt bereiken met je mailing. Wie zijn de (potentiële) leden voor de vereniging? Hoe duidelijker de doelgroep omschreven is, hoe beter je kunt selecteren. Een heldere selectie van je doelgroep verhoogt het rendement van je mailing. Verplaats je in je doelgroep en analyseer wat zij van een ondernemersvereniging verwachten. Kijk kritisch naar je eigen actiepunten en doelstellingen en verwoordt die aspecten die voor je doelgroep van belang zijn.

Wat is de meerwaarde?

Leg de nadruk op het onderscheidend vermogen van jouw ondernemersvereniging. Wat is de meerwaarde van een lidmaatschap. Beperk je tot één boodschap per direct mail. En denk aan de kracht van herhaling. Niet alleen in de boodschap, maar ook in direct mails. Geeft de eerste brief weinig respons, stuur dan op korte termijn een tweede.

Actuele adressenbestanden

Je kunt de direct mail heel gericht verspreiden op basis van actuele adresgegevens, bijvoorbeeld via de Kamer van Koophandel. Met de postbode en de reguliere post, dan is aandacht verzekerd.

Interesse in direct mail voor jouw ondernemersvereniging?

Met onze kennis en ervaring nemen we je de direct mail graag uit handen. We denken graag met je mee! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com