30 september 2022

Direct mail voor jouw fashion store

Als modewinkel moet je veel doen om in the picture te blijven van je klanten. Direct mail is een slimme, eenvoudige en voordelige manier om klanten naar jouw winkel te trekken. Direct mails kun je op verschillende momenten inzetten. We noemen er een paar.

Sale

Klanten houden van korting, dat is algemeen bekend. Een sale is daarom een goede manier om klanten naar je winkel te trekken. Sommige klanten wachten zelfs met winkelen tot de sale begint. Om die mensen, maar ook nieuwe klanten, naar je winkel te trekken, kun je er ook voor kiezen om tussentijds een sale te doen. Om iedereen daarover te informeren, verstuur je natuurlijk een direct mail.

In-store event

Een in-store event werkt super om je winkel in de spotlights te zetten! Het is daarnaast ook een leuke manier om je klanten beter te leren kennen en andersom. Bedenk iets leuks: een modeshow, proeverij, Q&A met een belangrijk kledingmerk of nodig een bekende influencer uit. Met de juiste direct mail trek je bezoekers, dus potentiële klanten, naar je winkel!

Loyaliteitsacties

Door klanten punten te laten sparen bij iedere aankoop bind je ze aan je winkel. Hoe leuk is het om één of twee keer per jaar – voor de zomer- en wintercollectie bijvoorbeeld – een kaart te sturen met daarop het saldo dat zij kunnen besteden. Reken maar dat jouw trouwe klanten blij zijn met zo’n direct mail. Die is namelijk letterlijk geld waard!

Meer weten over direct mail voor jouw fashion store?

Interesse in het verspreiden van direct mail? We helpen je graag op weg! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com