Direct mail voor alle thuiswerkers

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

6 mei 2020

Direct mail voor alle thuiswerkers

Een kaartje, persoonlijke attentie of een gepersonaliseerde brief; in deze tijd waarin veel medewerkers thuis werken, wordt persoonlijke aandacht volop gewaardeerd. Direct mail valt op. Logisch, het valt door de brievenbus op de deurmat. Zeker in deze tijd, waarin persoonlijke post nauwelijks nog verstuurd wordt, weet je zeker dat je brief of kaart gelezen wordt.

Thuiswerkers verdienen aandacht. Ze missen de collega’s, moeten thuis van alles organiseren en zetten desondanks hun beste beentje voor om jouw bedrijf of organisatie door deze moeilijke tijden te helpen. Een persoonlijk blijk van waarderen is dan zeker waardevol. Direct mail is daarvoor de beste en makkelijke oplossing, zéker als jouw bedrijf of organisatie veel werknemers heeft. Met een goede database van alle adressen, kan de direct mail eenvoudig centraal verstuurd worden.

Direct mail vormgeven

Je kunt de direct mail op verschillende manieren vormgeven. Een eenvoudig kaartje is mogelijk, maar natuurlijk ook een brief in een mooie envelop. Verder kun je ervoor kiezen om een kleine attentie te sturen, zoals een reep chocolade of bloembollen voor in de tuin. Natuurlijk zijn er verder tal van opties die je met direct mail kunt aanbieden: van cadeaubonnen van lokale winkeliers, restaurantbonnen van het restaurant waar je normaal je gasten mee uit eten neemt of een voucher van, natuurlijk het liefst, een lokale ondernemer.

Meer weten over direct mail?

We helpen je graag met het maken en verspreiden van een succesvolle, gepersonaliseerde direct mail voor je medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op. Je bereikt Verspreiden.com via telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.