5 november 2020

Direct mail voor alle thuiswerkers

Nu zoveel medewerkers thuis werken, is het belangrijk om contact te houden en iedereen betrokken te houden bij het bedrijf én bij elkaar. Direct-mail is een mooi middel om te laten zien, dat je aan je medewerkers denkt. Een persoonlijk geadresseerde brief of kaart maakt indruk. Deze kun je bijvoorbeeld combineren met een feestelijke verrassing, zoals een cadeaubon, chocolade of een mooie pen.

Geadresseerde post direct op de deurmat van je medewerkers: zo krijgt jouw boodschap de aandacht die deze verdient. Van alle communicatiemiddelen zorgt direct mail nog steeds voor de hoogste respons. Aan het einde van het jaar is het een fantastische manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet of om alvast vooruit te kijken.

Persoonlijke aandacht

Nu veel personeelsevents vervallen vanwege het coronavirus, is de keuze voor direct mail veilig. Niemand hoeft naar het werk te komen, terwijl je toch iedereen bereikt. Je kunt direct mail inzetten om bijvoorbeeld maandelijks een update te geven of eenmalig, bijvoorbeeld rond Sinterklaas of Kerst. Natuurlijk valt een extra cadeautje in de smaak, maar de persoonlijke aandacht via een brief of kaart is voor veel werknemers al buitengewoon waardevol.

Direct mail versturen?

We hebben volop ervaring in het succesvol versturen van direct mail. Weten hoe? We vertellen je er graag alles over! Neem vandaag nog contact met ons op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com