23 augustus 2017

Direct mail versturen naar studenten

Met direct mail kun je je doelgroep hee gericht benaderen. Daarvoor heb je een actuele database nodig met klantgegevens. En een actie die inspringt op de behoeften van je doelgroep. Verkoop je voordelig geprijsde meubels en accessoires, richt je direct mail dan nu op aankomende studenten die hun studentenkamer leuk en voordelig willen inrichten. Ook als je studieboeken verkoopt, kun je op deze manier je omzet een boost geven.

In iedere branche is een persoonlijke benadering van klanten en prospects belangrijk. Direct mail is een uitstekende manier om een grote groep ontvangers snel en gecontroleerd te benaderen met dezelfde boodschap. Het doel van de direct mail is meestal het verkrijgen van response. Bijvoorbeeld een bestelling of een afspraak. Direct mail per post wordt gewaardeerd. De boodschap komt duidelijk binnen en zet aan tot actie.

Opvallen

Het uiterlijk van de direct mail is belangrijk. Vrijwel iedereen opent een brief als deze opvalt en interesse wekt. Zorg vervolgens dat je met je tekst en de vormgeving aansluit bij de belevingswereld van studenten. Maak duidelijk wat jij voor ze kunt beteken en zorg voor een duidelijke call to action. Waar moet je zijn als je deze meubelen wilt kopen. Via welke website kun je je studieboeken bestellen. Koppel er ook een voordeeltje aan, of een tell your friend actie. Zo wordt de keuze voor jouw bedrijf nóg aantrekkelijker.

Direct mail versturen?

Wil je direct mail versturen? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com