21 april 2021

Direct mail valt direct in de brievenbus

Met direct mail val je ‘met de deur in huis’. Of in ieder geval direct op de deurmat. Direct mail, of DM, betekent het versturen van je boodschap via de brievenbus. Het voordeel is dat je direct en persoonlijk communiceert met je klant. Zorg er daarom wel voor dat de inhoud van je boodschap ook echt ‘persoonlijk’ is.

Direct mail is goed voor een gemiddelde respons van 21% (MetrixLab DM Benchmark 2018). Dat is heel hoog! Met geadresseerde post in de brievenbus van je (potentiële) klant krijgt jouw boodschap dus meer aandacht, effect en impact. Of je je klanten nu wilt informeren over een kortingsactie, open dag of de start van de uitverkoop, direct Mail zorgt voor een gegarandeerd hoge respons.

Kracht van direct mail

Zorg ervoor dat je jouw (potentiële) klanten zo gericht mogelijk benadert. Alleen zo ervaart jouw doelgroep persoonlijk en direct contact. Daarmee profiteer je bovendien optimaal van de kracht van direct mail! Want, hoe persoonlijker jouw klanten zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat zij overgaan tot jouw gewenste actie.

Meer weten over direct mail?

Bij Verspreiden.com weten we alles van het bedenken, opmaken en verzenden van al jouw direct mail! Wij denken met je mee en helpen je graag op weg! Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com