17 mei 2023

Direct mail: ruim 2 minuten aandacht

Ruim 2 volle minuten aandacht voor jouw reclameboodschap. Kan dat? Jazeker! Met post direct op de deurmat, zoals direct mail. Onderzoek laat zien dat deze post opvallend veel aandacht krijgt en veel meer dan bijvoorbeeld banners, een e-mail of een advertentie op social media. Bovendien zorgt post voor een hogere conversie en -nog een voordeel- de ontvanger onthoudt je boodschap langer.

Met zoveel goede eigenschappen is het logisch dat direct mail daarmee veel kansen biedt. Gemiddeld zijn 6.000 tot 10.000 reclameboodschappen per dag. Om daartussen op te vallen moet je dus iets goed doen. Dat kan met direct mail, want met post val je op.

Conversie van 17%

In tegenstelling tot wat veel marketeers denken is direct mail niet duur. Wie slim is en de ROI (return on investment) doorrekent, kan niet anders dan concluderen dan dat het de investering meer dan waard is. De conversie op een direct mail is namelijk liefst gemiddeld 17%. Bij Verspreiden.com delen ze hun kennis en ervaring graag om je campagne zo winstgevend mogelijk te maken. Samen met jou zorgen zij ervoor dat je boodschap bij de juiste mensen op de deurmat valt. En doordat je post altijd lopend of met de fiets bezorgd wordt, maak je met direct mail ook meteen een duurzame keuze.

Bestel je direct mail nu

Direct mail regel je heel eenvoudig in onze webshop. We leiden je stap voor stap door het bestelproces. Heb je vragen? Laat het ons dan weten.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com