18 juni 2020

Direct mail over een summerproof huid

Met een direct mail val je direct met de deur in huis. Leuk als je bijvoorbeeld vaste klanten op een nieuwe schoonheidsbehandeling willen wijzen. Een speciale summer treatment in jouw schoonheidssalon bijvoorbeeld, met natuurlijk voor vaste klanten een aantrekkelijke korting. Een direct mail kaartje is zo gemaakt. En reken maar dat je hiermee mensen triggert om een afspraak te maken!

De zomer begint bijna. Dat is natuurlijk een perfecte gelegenheid om je klanten uit te nodigen om een bezoek aan de salon te brengen. Nodig ze uit met een persoonlijke direct mail. Doe enkele suggesties, zoals de bikinilijn die zorgvuldig kan worden bijgewerkt. Wijs op de voeten die weer volop gezien worden en vertel over de felle, zomerse kleurtjes voor de nagels! Heb je een speciale zomerse behandeling in petto? Een echt summer treatment! Verleid je klanten om snel een afspraak te maken.

Direct mail wordt gelezen

Onderzoek toont aan dat direct mail van juni tot en met augustus beter worden gelezen dan in de rest van het jaar. Want zelfs op het hoogtepunt van de zomer is ruim 80% van de Nederlanders gewoon thuis. In de zomermaanden wordt bovendien een kwart minder geadverteerd. Daardoor valt je boodschap beter op.

Direct mail ontwerpen en versturen?

Wil je een zomerse direct mail versturen? We helpen je met creatieve ideeën, een vlekkeloze uitvoering en verspreiding volgens jouw adressenbestand. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com