8 november 2017

Direct mail naar je medewerkers

Met de kerstdagen voor de deur is het goed om na te denken over hoe je je medewerkers een kerstboodschap stuurt. In een kleine organisatie is dat eenvoudig te realiseren. Maar in een groot bedrijf, zeker met meerdere vestigingen wordt het een hele klus. Om over uitzendbureaus en detacheringsbureaus nog maar niet te spreken. Direct Mail is dan dé oplossing, die je op tal van manieren kunt inzetten.

Met een slimme Direct Mail campagne kun je iedereen de aandacht bieden die ze verdienen. En meer. Je kunt een leuk cadeau meesturen of ze vragen ideeën aan te leveren voor het nieuwe jaar. Als je je medewerkers goed weet te betrekken en met hen in contact blijft, kun je daar zeker je voordeel mee doen. Na denken dus over een pakkende boodschap of prangende vraag in je Direct Mail.

Contact

Veel direct mail campagnes zijn naar buiten gericht. Merken en organisaties investeren enorm veel tijd geld in contact met klanten. Soms verliezen ze hun eigen medewerkers uit het oog. Jammer, het zou zonde zijn om niets te doen met hun kennis en ervaringen. Direct mail is daarvoor een slimme oplossing. Denk zelf na over de boodschap en de inhoud, en laat de vorm, het ontwerp en het verspreiden ervan over aan een professionele partner. Met de juiste adressenlijst is iedere medewerker zo bereikt!

Meer weten over Direct mail?

Direct Mailing vraagt tijd, aandacht en creativiteit. We weten er alles van en vertellen er je graag meer over. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com