28 oktober 2021

Direct mail met persoonlijke touch

Met een direct mail voeg je een dimensie toe aan je communicatie. Je stuurt je doelgroep namelijk iets tastbaars met de post. Daarmee vergoot je de kans dat je boodschap gelezen wordt. Ongevraagde e-mails worden steeds vaker ongelezen verwijderd, maar persoonlijke post krijgt altijd aandacht!

Persoonlijk is essentieel voor direct mail. Daarnaast is het belangrijk dat je opvalt in de brievenbus. Wij delen alvast de volgende 5 tips.

  1. Kies een opvallende envelop – De vorm, uitvoering en bedrukking van je envelop versterken de openingsbereidheid van de ontvanger. Kies een envelop die past bij je doelgroep en doelstelling.
  2. Envelop met bobbel – Een envelop waaraan je voelt dat er iets in zit, maakt nieuwsgierig. Het hoeft niet per se iets serieus te zijn, maar zorg er wel voor dat de inhoud raakvlakken heeft met je bedrijf en boodschap.
  3. Verstuur een brief – In het internettijdperk val je op met een per post verstuurde brief. Kies er een zakelijke envelop bij, plak een postzegel en onderteken de brief met de hand!
  4. Een handgeschreven brief– Een handgeschreven brief is niet alleen persoonlijk, maar geeft ook een gevoel van urgentie en betrokkenheid. Zorg ervoor dat ook de envelop handgeschreven is en kies voor echte postzegels.
  5. Een creatieve kaart – Een mailing in de vorm van een (post)kaart is geschikt voor een uitnodiging, maar ook om een nieuw product of een actie te introduceren.

Meer weten over direct mail?

Wil je aan de slag met persoonlijke post in de brievenbus.? Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com