9 maart 2017

Direct mail met Pasen

De Paasdagen kunnen een mooie aanleiding vormen voor een leuke direct mail campagne. Dat is weer eens iets anders dan het gebruikelijke kaartje met Kerst. Graag geven we tips over doel, inhoud, doelgroep en verzendmoment.


Doel Direct Mail

Natuurlijk moet je niet zo maar iets versturen. Zonder doel kun je je beter de moeite besparen. Stuur een direct mail om te informeren, te bedanken of een goede aanbieding te doen. Als bedankje kun je bijvoorbeeld een paar chocolade eitjes versturen. Of een bon om deze gratis bij jou in de winkel op te halen.

Juiste inhoud Direct Mail

De inhoud van de kaart, brief of folder die je verstuurd moet de boodschap zo goed mogelijk overbrengen. De lezer moet direct snappen wat er staat. Bijvoorbeeld: Het is Pasen en we bedanken je voor de samenwerking.

Doelgroep voor je Direct Mail

Misschienwil je je Direct Mail niet aan het hele klantenbestand richten.Kijk voor wie de boodschap is bestemd, segmenteer de klantgroepen zodat iedereen een gepaste Direct Mail boodschap ontvangt.

Juiste verzendmoment

Hou bij de verzending rekening met de aanwezigheid van de ontvangers rond de Paasdagen. Tweede Paasdag zijn bijna alle bedrijven en winkels gesloten. Zorg ook dat je zelf voldoende mensen beschikbaar hebt om te reageren op de Direct Mail.

Meer weten over Direct Mail?

Wil je een leuke Direct Mail campagne vormgeven voor de Paasdagen. We helpen je met creatieve ideeën en een vlekkeloze uitvoering. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com