17 december 2020

Direct mail met Nieuwjaar

Het versturen van direct mail met nieuwjaarswensen is een vriendelijke en aantrekkelijke manier om met je klanten te communiceren. Direct Mail is namelijk een sterk communicatiemiddel als het gaat om respons. Het is om die reden slim om direct mail in te zetten als opstapje naar de samenwerking in het nieuwe jaar.

Gepersonaliseerde kaart

Direct mail is een effectieve manier om met je klanten en aanstaande klanten te communiceren. Vermijd de valkuil om ook te gaan ‘spammen’ met e-mails, zoals veel collega-bedrijven doen. Kies anders en gebruik de brievenbus voor jouw direct mail nieuwjaarsgroet. Direct mail biedt je de mogelijkheid om post te personaliseren en klanten rechtstreeks aan te spreken. Voordeel is dat direct mail aan de deur wordt bezorgd. Hierdoor is de kans vele malen groter dat jouw bericht ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Spring eruit!

Direct mail is extra aantrekkelijk als het opvalt op de deurmat of het bureau waaraan het gelezen wordt. Investeer in een opvallend ontwerp, dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Zorg voor een duidelijke call-to-action die jouw klanten naar een specifieke landingspagina leidt, waar je ze bijvoorbeeld exclusieve kortingen op producten of diensten kunt bieden in de eerste maand van het nieuwe jaar.

Voordelig!

Als je veel direct mail verzendt, is het voordeliger om het uit te besteden aan een professionele partij. Zij hebben de expertise en kennis als het gaat om het maken van direct mail. Zo ben je zeker van een snelle doorlooptijd en ligt je direct mail op tijd in de juiste brievenbus!

Nieuwjaars Direct Mail

Interesse Direct Mail voor het nieuwe jaar? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com