6 februari 2023

Direct mail met de voorjaarsvakantie

Direct mail is een manier om heel gericht met je doelgroep te communiceren. Een kaartje in de brievenbus betekent aandacht. En daar is iedereen gevoelig voor. Kies eens voor een direct mail tijdens de voorjaarsvakantie. Daarmee kun je je klanten verrassen of je eigen medewerkers. Of allebei!

Direct mail is een fysieke vorm van direct marketing, waarmee je jouw (potentiële) klanten of medewerkers persoonlijk benadert door middel van post. Daarbij kun je denken aan een brief of kaart, maar er zijn ook meer verrassende mogelijkheden voor een direct mail. De voorjaarsvakantie kan een leuk moment zijn om te kiezen voor direct mail. Alleen al door de verzenddatum val je extra op in de brievenbus.

Originele boodschap
Tijdens de voorjaarsvakantie kun je voor verschillende boodschappen kiezen. Je kunt je medewerkers bijvoorbeeld bedanken voor de goede start van het nieuwe jaar of de collega’s die op wintersportvakantie gaan een prettige en veilige reis toewensen. Carnaval is een ander, veel gebruikt thema, zéker in Zuid-Nederland. Wil je je klanten tijdens de voorjaarsvakantie een direct mail sturen? Deel dan bijvoorbeeld iets over de nieuwste voorjaarsmode, verleid ze om naar je winkel of restaurant te komen met een aantrekkelijke korting of spreek eenvoudig je dank uit voor hun loyaliteit. Zeker weten dat dit zich gaandeweg het jaar terug uitbetaalt.

Direct mail versturen?
Wij kunnen elke direct mail voor je ontwerpen en versturen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com