25 september 2017

Direct mail voor kerstpakketten

Kerstpakketten worden ruim voor kerst besteld. Verkoop je kerstpakketten dan is het nu de tijd om met een direct mail je kerstpakketten onder de aandacht te brengen bij directeuren, managers en de afdelingen personeelszaken. Met direct mail kom je direct binnen. En als je kiest voor een opvallende kaart, dan weet je zeker dat je aanbod met aandacht gelezen wordt.

Een direct mail campagne om de kerstpakketten onder de aandacht te brengen, kan bijvoorbeeld bestaan uit een gepersonaliseerde envelop, een flyer en een opvallend kerstcadeautje. Het is belangrijk dat je opvalt en op een positieve manier inspeelt op de behoefte van de klant. Zo kun je bijvoorbeeld een schuifkaart of puzzelkaart bijvoegen. Als je klant deze openmaakt, is hij bezig met nadenken over jouw aanbod. Uiteraard kun je wel zorgen dat mensen de kerstpakketten kunnen bestellen via internet, email of telefoon. Dat is voor de klant makkelijker dan een bestelformulier opsturen.

Direct mail met juiste adressen

Wil je direct mail versturen zorg dan voor een actueel adressenbestand van bestaande en potentiële klanten. Een direct mail campagne kost geld. Het is zonde als je boodschap op het verkeerde bureau of in de prullenbak belandt. Heb je geen adressen, dan kun je overwegen adresbestanden aan te kopen. Dit kan een effectieve manier zijn om je klantenbestand te vergroten.

Meer weten over direct mail?

Wil je direct mail versturen? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com