Direct Mail is populair met Kerstmis

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

28 november 2019

Direct Mail is populair met Kerstmis

Kerstmis is misschien wel de belangrijkste periode van het jaar om met je klanten te communiceren. Met Kerstmis zijn we meestal allemaal net een beetje gelukkiger, genereuzer en ontvankelijker voor feestelijke marketing. Veel bedrijven lopen deze kans mis. Terwijl Direct Mail zichzelf consequent heeft bewezen als krachtig een communicatiemiddel als het gaat om responspercentages. We delen daarom graag waarom direct mail zo populair is met Kerstmis.

 

Gepersonaliseerd

Direct mail marketing is een effectieve manier om met je prospects te communiceren met Kerstmis, en dat te midden van een stortvloed aan kerst e-mailmarketing. Vermijd de valkuil om ook te gaan ‘spammen’ met e-mails en gebruik het postkantoor voor jouw direct mail marketing. Direct mail biedt je de mogelijkheid om post te personaliseren en klanten rechtstreeks aan te spreken. Voordeel is dat direct mail aan de deur wordt afgeleverd. Dit betekent een veel grotere kans dat jouw direct mail wordt gelezen dan via een mailtje in een overvolle Inbox.

Val op

Direct mail voor kerst moet levendig zijn en opvallen. Zorg ervoor dat het ontwerp aansluit bij jouw bedrijf. Zorg voor een duidelijke call-to-action die jouw klanten naar een specifieke landingspagina leidt, waar je ze bijvoorbeeld exclusieve kortingen op producten of diensten kunt bieden.

Kostenefficiënt

Als je heel veel direct mail wilt verzenden, is het voordeliger om het uit te besteden aan een professionele partij. Zij hebben de expertise en kennis als het gaat om het maken van kerst direct mail. Zo ben je zeker van een snelle doorlooptijd en ligt je direct mail op tijd op de deurmat.

Direct Mail met kerst?

Interesse Direct Mail met kerst? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.