4 oktober 2017

Direct Mail is een effectieve marketingtool

Met het toenemende gebruik van email en andere online kanalen zoals video en sociale media, kun je je afvragen of Direct Mail nog steeds effectief is? Misschien vraag je je zelfs af of het de kosten waard is. Als je het strategisch integreert met je online kanalen is dat het zeker! We geven je 5 redenen Direct Mail nog steeds een effectieve en relevante marketingtool is.

1. Het is persoonlijk
Met Direct Mail kun je persoonlijke draai geven aan je boodschap en je klanten met hun naam aanspreken. Bovendien, grote kans dat de geadresseerde reageert als jouw aanbod aansluit bij zijn of haar persoonlijke behoeften.

2. Het is gericht
Je kiest naar wie en wanneer je de Direct Mail verstuurd.

3. Het is meetbaar
Direct Mail biedt je de mogelijkheid om het succes van je campagne te volgen. Of je nu het aantal ingevulde antwoorden telt, de bezoeken aan de landingspagina’s op je website of het aantal telefoontjes dat je krijgt, je kunt meten hoeveel dit er zijn. Door resultaten op te volgen en te analyseren, kun je zien wat er gebeurt en kun je eventueel verbeteringen aanbrengen.

4. Het is geïntegreerd
Direct Mail kun je eenvoudig integreren met internet, media (TV / Radio) en social media om een ​​winnende combinatie te ontwikkelen.

5. Het is tastbaar
Tot slot, Direct mail is beschikbaar in alle vormen en maten! Je kunt kiezen uit briefkaarten, brochures, brieven, coupons, en nog veel meer. Zoals de naam al suggereert, is het het enige mediakanaal dat je fysiek toelaat om jouw bericht rechtstreeks in de handen van je klanten te leggen. Met het gebruik van coupons, QR Codes, enzovoorts om je klanten actief te betrekken.

Meer weten over direct mail?

Wil je direct mail versturen? We denken graag met je mee. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com