14 juli 2022

Direct mail is aandacht voor je medewerkers

Als corona ons iets geleerd heeft, is het wel dat medewerkers een blijk van waardering erg op prijs stellen. Wie social media volgde, zag regelmatig foto’s voorbijkomen van medewerkers die een reep chocolade, een borrelpakket of een ontbijtje thuis kregen. Waarom daarmee stoppen? Met een leuke direct mail actie kun je je medewerkers eenvoudig in het zonnetje zetten. Dat hoeft niet duur te zijn! Een leuke ansichtkaart om iedereen een fijne zomer te wensen, kan al een schot in de roos zijn!

Direct mail is een vorm van marketing met als doel het opbouwen en onderhouden van persoonlijk contact met prospects, bestaande klanten en overige connecties zoals je medewerkers. Het is je bedrijf onder de aandacht brengen onder een specifiek geselecteerde doelgroep. In dit geval laat je zien dat je als werkgever aandacht hebt voor je medewerkers. Direct mail verstuur je per post. Het voordeel hiervan is dat je daarmee kunt opvallen. Kies je voor een brief, dan kun je een envelop in een knallende kleur gebruiken. Maar ook een ansichtkaart met een opvallende afbeelding springt eruit. Reken maar dat jouw mailing op deze maner gezien én gelezen wordt als deze op de deurmat valt!

Met een kleine attentie

Natuurlijk val je nog meer op (en val je nog beter in de smaak) als je je medewerkers een direct mail verstuurd met een kleine attentie. Dat kan een kortingsactie zijn bij een lokale winkel of restaurant, maar je kunt er ook voor kiezen om iets mee te sturen met je direct mail. Leuke ideeën zijn onder andere zonnebrandcrème, origami-modellen, strandbal, wijnkoeler of een mini- ventilator.

Direct mail versturen?

Om een direct mail te versturen heb je een actuele adressenlijst nodig. Dat is in geval van een direct mail aan je medewerkers natuurlijk geen probleem. Wij kunnen de direct mail voor je ontwerpen en versturen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com