Drukken en verspreiden? Tot 12 november krijg je 10% korting op je verspreiding!
Direct mail in traditionele brievenbus

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

22 september 2016

Direct mail in traditionele brievenbus

Direct Mail marketing is in het digitale tijdperk een goede keuze. Natuurlijk is er sprake van e-mail marketing -heel veel en vaak- en daar liggen nu juist de kansen voor Direct Mail. Direct Mail is het ideale middel om leads naar je website te krijgen, klanten aan te moedigen online te kopen of om informatie te verzamelen van prospects, waaronder e-mailadressen!


Overvolle inbox

Hoeveel e-mails ontvang je per dag en hoeveel wil je er lezen? Feit is dat we allemaal veel meer e-mails ontvangen dan we willen of kunnen lezen. Onze inbox wordt overladen met persoonlijke communicatie, updates, nieuws en aanbiedingen. En terwijl deze wellicht allemaal interessant zijn, hebben we geen tijd om het allemaal te lezen. Veel mensen gaan niet eens dagelijks door hun e-mails en dat betekent dat jouw bericht al snel onderaan de ‘stapel’ belandt. De kans is groot dat je e-mail het volgende lot beschoren is: Alles selecteren en Verwijderen.

Brievenbus post

Natuurlijk wordt fysieke post soms ook weggegooid maar uit onderzoek van de US Postal Service blijkt dat 98% van de ontvangers zijn fysieke post dagelijks nakijkt. Dat betekent dus een veel grotere kans dat jouw poststuk daadwerkelijk gelezen wordt. Kortom, laat anderen de digitale mailbox vol laten lopen. De concurrentie in de brievenbus is veel minder groot. Richt dus daar je Direct Mail boodschap op.

Meer weten?

Wij hebben veel ervaring met Direct Mail en vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

 

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen