Drukken en verspreiden? Tot 12 november krijg je 10% korting op je verspreiding!
Direct mail in de laatste maanden van het jaar

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

3 oktober 2016

Direct mail in de laatste maanden van het jaar

Natuurlijk kun je tegen het einde van het jaar nog actief zijn op het gebied van marketing. Dit kan het laatste zetje zijn in de verkoopcijfers van dit jaar, of al een aanloopje vormen naar de verkoopcijfers in het kwartaal van het komende jaar. Het is immers belangrijk dat je producten (of diensten) vers in het geheugen blijven van klanten en prospects. Voortdurend communiceren is nodig om gemiste kansen te voorkomen.

Hieronder een paar ideeën voor direct mail campagnes aan het einde van het jaar.

1. Catalogus of catalogus-boekje

Het versturen van catalogi is een krachtige direct mail marketing tool. Heb je geen catalogus gemaakt dan wordt het lastig dit nog zo kort voor Kerstmis te realiseren. Mar dat betekent niet dat je je idee moet laten varen. Je kunt een kleiner boekje samenstellen met je top-producten of –diensten. Kleinere catalogi kunnen net zo effectief als de complete catalogus.

2. Organiseer een open huis

Klanten vinden het geweldig om achter de schermen te kijken en een beetje inzicht te krijgen in het dagelijkse reilen en zeilen binnen je bedrijf. Speciaal tegen de kerstdagen is het ontzettend leuk om klanten hiervoor uit te nodigen. Iedereen houdt van een ‘december- feestje’. Het biedt jou een ideale kans om jezelf en je producten of diensten op een informele manier te introduceren bij (potentiële) klanten.

3. Verstuur een ansichtkaart met een aanbieding

In december valt niet mee om op te vallen in de eindejaarspost. Maak een mooie briefkaart met jouw speciale December-aanbiedingen. Hiermee geef je twijfelende kopers net dat laatste zetje.

4. Opruimen oude voorraad

Het klink aantrekkelijk: het opruimen van oude voorraad met hoge kortingen. Biedt korting op specifieke items om klanten aan te moedigen die oude voorraad te komen kopen. Flyers met coupons voor deze items kunnen zorgen voor de belangrijke last-minute aankopen in je winkel. Als je de coupons een unieke code meegeeft, kun je het effect goed meten. Die informatie komt je het volgende jaar zeker weer van pas.

Meer weten?

Wil je voor het einde van het jaar nog een goede Direct Mail campagne opzetten? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen