8 juni 2017

Direct Mail ideeën voor de zomer

Als de zomervakanties eraan komen, kun je kiezen voor een gewone ‘zomeruitverkoop’ Direct Mail. Maar veel leuker is het natuurlijk om deze zomer je Direct Mail een ‘chill’ factor mee te geven. Creëer met andere woorden een unieke mailing die de aandacht trekt. We zetten enkele van onze Direct Mail ideeën voor deze zomer op een rijtje.

Het gesmolten ijsblokje
Dit tovert zeker een lach op het gezicht van je klant tijdens deze warme dagen van het jaar. Op je Direct Mail, een brochure of kaart, zet je een foto van het water van een gesmolten ijsblokje. Benadruk dat je graag een ijsblokje stuurde om je klant te helpen deze warme dagen door te komen. Humor werkt. Als je een lach op iemands gezicht weet te toveren, zal hij aan je denken de volgende keer als hij je nodig heeft.

Zomerthema’s
Kies voor Direct Mail folders die in een speciale vorm gesneden zijn. Een geweldige kans om op te vallen!  Stel je je klant voor. Hij gaat naar de brievenbus of, erger, hij maakt de lange warme tocht naar de postbus. En in de stapel met rekeningen valt jouw bijzondere vormgegeven Direct Mail direct op. Je kunt denken aan de voor de hand liggende vorm van de zon, maar ook aan een zonnebril, luchtbed of een cocktail.

De winterkaart
Bij Direct Mail gaat het erom om op te vallen. Hoe leuk is het om een winterse kaart te versturen als het zo warm is dat ‘de mussen van het dak vallen’.  De absurditeit van een winterkaart wordt zeker opgemerkt door iedereen die deze ontvangt.

Direct Mail ontwerpen en versturen?
Wil je een zomerse Direct Mail versturen. We helpen je met creatieve ideeën en een vlekkeloze uitvoering. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com