Direct mail: hoe verstuur je het?

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

12 mei 2020

Direct mail: hoe verstuur je het?

Wil je een direct mail versturen? Goed idee! Het is dé manier om rechtstreeks op de deurmat te vallen bij jouw (potentiële) klanten. Wij versturen jouw direct mail graag. In welke verpakking wil je jouw direct mail verzenden?

Selfmailer

Voor het verzenden van direct mail zijn er verschillende mogelijkheden. De makkelijkste manier is de selfmailer. Een selfmailer is promotiemateriaal dat je zonder envelop kunt verzenden. Het kan van alles zijn, van een eenvoudige ansichtkaart tot een uitgebreide brochure of catalogus, waarop een adres wordt geprint.

Seal met adresdrager

Als je kiest voor een seal met adresdrager, wordt je direct mail kaart, brief of folder geseald samen met een adresdrager. Het verspreiden van je brochure, folder of magazine in een folie, zorgt voor bescherming tijdens het verzenden. En nóg belangrijker, de seal-verpakking geeft je direct mail een extra professionele uitstraling. Bovendien, ziet de ontvanger direct de inhoud van de post. Het is daarom ook leuk om andere, extra items (inserts) mee te sturen, waardoor het openmaken en lezen extra aantrekkelijk wordt. Daarbij kun je denken aan een antwoordkaart, maar ook aan een productmonster of gadget.

Enveloppen

Natuurlijk kun je je direct mail ook verzenden in een envelop, al dan niet met venster. De meest gangbare maten zijn C4 en C5, maar natuurlijk is iedere maat mogelijk. Zolang het maar in de brievenbus past, natuurlijk.

Meer informatie over direct mail?

We verzorgen de verzending van jouw direct mail graag. Neem contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Je kunt Verspreiden.com bereiken via telefoon: 0113 70 02 12 of neem contact op via support@verspreiden.com.