Direct mail heeft impact

Bestel snel en eenvoudig je
drukwerk en verspreiding

25 oktober 2022

Direct mail heeft impact

Als je wilt dat jouw marketingactiviteiten effect hebben, dan verdient de direct mail een plaatsje in jouw marketingmix. De hoge attentiewaarde en de eigenschap dat je direct mail kunt personaliseren, zorgt gegarandeerd voor impact.

Deze conclusie volgt uit het onderzoek dat Onderzoeksbureau Mainsights deed in opdracht van PostNL. Het onderzoek wijst uit dat marketeers vaak niet aan direct mail denken. Gelijktijdig blijken ze wel nieuwsgierig te zijn naar de mogelijkheden die direct mailen hen kan bieden, want de toegevoegde waarde is overtuigend.

Kenmerkend voor direct mail is de hoge attentiewaarde en de mogelijkheid om deze te personaliseren. Hierdoor komt direct mail heel persoonlijk over. Deze eigenschappen versterken het resultaat van een direct mail campagne. Zeker in de huidige tijd, waarin het aantal communicatiekanalen flink toeneemt, is de kracht van persoonlijke communicatie via de brievenbus een sterk onderdeel van de marketingmix. ZĂ©ker als je dit op een slimme manier weten te combineren met de bekende online marketingkanalen.

Kies voor persoonlijke direct mail

Wil je dat je boodschap goed overkomt? Dat ontvangers je boodschap serieus nemen? En dat ze snel in actie komen? Kies dan voor persoonlijke direct mail in de brievenbus. Meer weten? Neem contact met ons op:Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

× Waarmee kan ik je helpen?