10 januari 2018

Direct mail bij gemeenteraads verkiezingen 2018

Folders en direct mail zijn belangrijk om voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in contact te komen en blijven met potentiële kiezers, partijleden en andere geïnteresseerden. Direct mail is een ideale manier om mensen te benaderen en te informeren over jouw ideeën en plannen voor de gemeenten.

Bepaal je doelgroep

Bedenk vooraf welke mensen je wilt bereiken met je mailing. Wie zijn jouw (potentiële) kiezers? Hoe duidelijker de doelgroep omschreven is, hoe beter je kunt selecteren. Een heldere selectie van je doelgroep verhoogt het rendement van je mailing. Verplaats je in je doelgroep en analyseer wat zij van hun gemeente verwachten. Kijk kritisch naar je eigen verkiezingsprogramma en verwoord die aspecten die voor je doelgroep van belang zijn.

Wat is je boodschap?

Leg de nadruk op het onderscheidend vermogen van jouw politieke partij. Beperk je tot één boodschap per direct mail. En denk aan de kracht van herhaling. Niet alleen in de boodschap, maar ook in direct mails. Geeft de eerste brief weinig respons, stuur dan op korte termijn een tweede.

Actuele adressenbestanden

je kunt de direct mail heel gericht verspreiden op basis van actuele. Met de postbode en de reguliere post, dus aandacht verzekerd. Hier kun je denken aan uitnodigingen voor een partijbijeenkomst, verkiezingsdebat of de verkiezingsavond.

Interesse in direct mail voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Met onze kennis van ontwerpen en verspreiden nemen we je de organisatie hiervan zorgeloos uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com