28 augustus 2017

Direct Mail voor eindejaar

Kies voor direct mail nu de zomer op zijn einde loopt. En kijk voorzichtig al naar het einde van het jaar. Op het gebied van direct mail wil dit zeggen dat het tijd wordt voor het voorbereiden van de eindejaar mailingen!

Direct mail is een fase in het verkoopproces waarmee je snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers kan benaderen. Het doel van direct mail is het verkrijgen van reacties zoals een verkoop, aankoop of bestelling, een donatie of afspraak. Respons is altijd het doel van direct mail. Een direct mail wordt vaak verstuurd in de vorm van een brief, folder of briefkaart. Het is een uitnodiging of aanmoediging om van een aanbod gebruik te maken. Het voordeel van direct mail is dat het zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Daardoor is direct mail een zeer directe manier van marketing en uiterst effectief.

Direct mail voor het eindejaar

Met een eindejaars direct mail sluit je het jaar goed af. Stuur klanten, relaties of werknemers een originele direct mail met een dankwoordje voor het afgelopen jaar, of juist een bijzondere nieuwjaarswens. Zorg ervoor dat jouw eindejaarsmailing opvalt. Kies dus niet voor e-mail maar voor een opvallende kaart in de brievenbus. Een eindejaars direct mail valt op en versterkt de relatie met klanten en zakenrelaties. Bovendien kan een direct mail ervoor zorgen dat de omzet nog een flinke boost krijgt. Een eindejaar direct mail kan immers ook een eindejaar aanbieding bevatten.

Tijdig starten

We adviseren om op tijd te beginnen met het opstellen van een concept en een ontwerp voor jouw direct Sluit het jaar goed af of maak een ijzersterke start. Met een goede direct mail lukt dat gegarandeerd.

Meer weten over direct mail?

Wil je direct mail versturen? We helpen je graag met originele ideeën en adviezen gebaseerd op kennis en ervaring. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com