Drukken en verspreiden? Tot 12 november krijg je 10% korting op je verspreiding!
Direct mail benoemt voor- en nadelen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 oktober 2016

Direct mail benoemt voor- en nadelen

Veel verkopers weten maar al te goed wat een product of dienst zo fantastisch maakt. Maar het opsommen van al deze voordelen heeft weinig effect. In een goede Direct Mail brief ga je een stapje verder. Want, waar het werkelijk om gaat, is welk probleem lost jouw product of dienst op?

Potentiele klanten willen weten welk voordeel zij behalen wanneer een product of dienst van je kopen. Om dit benoemen is het handig te relateren aan bijvoorbeeld kosten- of tijdsbesparing. Dat maakt hetgeen je benoemt direct tastbaar en meetbaar. Dat een auto zuinig is en 1 op 22 rijdt, heeft als voordeel een kostenbesparing. Kant- en klare slagroom heeft als voordeel tijdbesparing. Met andere woorden, in de Direct Mail staan niet jouw verkoopargumenten centraal, maar de behoefte van de klant.

Wees eerlijk over nadelen

Wist je dat het, naast het benoemen van de verschillende voordelen, ook werkt om de minder goede kanten van jouw product of dienst te benoemen? Hierdoor kom je eerlijk en betrouwbaar over op de klant. De voordelen die je noemt, zullen veel geloofwaardiger overkomen en klanten zullen aannemen dat het echt waar is wat je zegt. Alleen maar positieve dingen noemen kan juist averechts werken, potentiële klanten kunnen gaan denken dat je iets te verbergen hebt of dat er een addertje onder het gras zit.

Meer weten over Direct Mail?

Wij helpen je graag op weg met jouw Direct Mail campagne. Neem contact met ons op via Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen