25 augustus 2016

Dierendag folders verspreiden

De datum is ieder jaar hetzelfde: op 4 oktober is het weer feest voor veel dieren. Dierendag is een dag die jaarlijks in het teken staat van het dierenwelzijn. Een mooi moment om dieren in het wild en huisdieren eens lekker te verwennen. Daar passen folders bij met fantastische aanbiedingen en acties.

Voor dierenspeciaalzaken en tuincentra is dierendag een bijzondere dag in het jaar. Het is een dag die je al winkelier niet voorbij kunt laten gaan. De folder is het uitgelezen medium om dierenliefhebbers te informeren over je winkel, de artikelen en eventuele acties en aanbiedingen.

Folder met aanbiedingen

Kort voor Dierendag folders verspreiden is een slimme keuze waarmee je de winkelomzet een enorme boost kunt geven. Honden- en kattenbezitters en andere ‘baasjes’ verwennen hun dieren nu eenmaal graag op deze bijzondere dag. Hier kun je met je folder direct op in spelen. Kies voor aansprekend beeldmateriaal, overtuig met goede producten en verleid met enkele aantrekkelijke aanbiedingen. En overweeg een speciale actie. Nodig bijvoorbeeld een voedingsdeskundige uit om over dierenvoeding te praten of een dierenarts die tips geeft voor de juiste verzorging. Natuurlijk kondig je dit ruim van te voren aan in je folder. Reken maar dat dierenliefhebbers jouw dierenwinkel weten te vinden.

Reclame in de brievenbus

Mensen kijken uit naar de reclamefolders in de brievenbus. Ook naar jouw Dierendag folder! Gemiddeld besteden mensen circa 40 minuten per week aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk. Huis aan huis bezorgde folders worden vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen. En laat je die rond Dierendag nu net volop hebben.

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders voor Dierendag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com