8 mei 2024

Diemen kiest voor Ja-sticker

Woon je in Diemen en wil je graag ongeadresseerd reclamedrukwerk in je brievenbus ontvangen? Dan heb je vanaf 1 juni een Ja-sticker op de brievenbus nodig. Met deze sticker geef je aan brievenbusreclame in jouw brievenbus te willen ontvangen.

Met de invoering van de Ja-sticker wil de gemeente bijdragen aan het minder drukken en minder verspreiden van ongewenste reclame. Daarmee wordt papierverspilling bestreden. Ervaringen in andere gemeenten wijzen erop dat de sticker daadwerkelijk werkt. Het scheelt fors in de hoeveelheid papier die wordt weggegooid. Wie een sticker wil, kan deze gratis op verschillende plekken in Diemen ophalen.

Niet alle drukwerk
De Ja-sticker geldt overigens niet voor alle vormen van ongeadresseerd reclamedrukwerk. Zo vallen buiten de maatregel: bladen van wijk- en buurtorganisaties, van politieke partijen en berichten van de gemeente of van een netbeheerder.

Online lezen
Wie de reclamefolders wel wil blijven lezen, maar liever niet meer op papier, kan ook kiezen om de folders online te lezen.

Folderverspreiding ondernemers
Veel ondernemers gebruiken de brievenbus om reclame te maken, ook in Diemen. Huis-aan-huis kunnen zij in Diemen iedereen bereiken die een Ja-sticker heeft. Een andere mogelijkheid voor ondernemers is geadresseerde verspreiding. Daarmee vallen de folders alleen in de brievenbussen van de doelgroep.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com